Συνάντηση μελών του συνδυασμού “Ανανέωση & Δημιουργία”

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του συνδυασμού “Ανανέωση και Δημιουργία” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γούλα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν αποκλειστικά μέλη του συνδυασμού, έγινε διαλογική συζήτηση και διαμορφώθηκαν από κοινού οι αποφάσεις επί των θεμάτων που τέθηκαν.

Παρουσιάστηκε το σήμα του συνδυασμού και αναλύθηκε ο συμβολισμός του, ενώ ανακοινώθηκε η λειτουργία χώρου εργασίας του συνδυασμού στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Ο Γιώργος Γούλας ανέλυσε τους δύο πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η προσπάθεια του συνδυασμού. Πρώτος είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού  που θα πλαισιώσει την εκλογική προσπάθεια και θα διαχειριστεί μετεκλογικά τις τύχες του Δήμου Ναυπακτίας. Δεύτερος είναι οι θέσεις του συνδυασμού για την Ναυπακτία που διαμορφώνουν το πρόγραμμα. “Με αυτά τα εργαλεία διαμορφώνουμε συγκεκριμένους και παρακολουθήσιμους στόχους” τόνισε ο Γ. Γούλας. Ως τρίπτυχο του σχεδιασμού του συνδυασμού τέθηκε ένα σύνολο κεντρικών έργων – στόχων, η βελτίωση της καθημερινότητας και η εξυπηρέτηση του δημότη.

Στη συνέχεια ο Γ. Γούλας έθεσε το ηθικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η προεκλογική αλλά και μετεκλογική πορεία της “Ανανέωσης και Δημιουργίας”. “Πολλά αγκάθια φυτρώνουν κατά την προεκλογική περίοδο” ανέφερε χαρακτηριστικά, ζητώντας από όλους να μη συμμετέχουν σε αναπαραγωγή μη διασταυρωμένων φημών που ενδεχομένως προσβάλλουν πρόσωπα, να μην εμπλέκονται σε απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια σε συζητήσεις και στο διαδίκτυο και να κρίνουν θέσεις, όχι πρόσωπα. “Τιμούμε τους αντιπάλους μας, για να είμαστε σε θέση να ζητάμε το ίδιο και εμείς από αυτούς” κατέληξε.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Γούλας υπενθύμισε το κάλεσμα του συνδυασμού προς τους νέους και νέες για να συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. “Παρακινήστε τους νέους να ασχοληθούν με τις ερχόμενες εκλογές. Ακόμα και αν για κάποιο λόγο δεν τους αρέσουμε εμείς, να τους παροτρύνουμε να συμμετέχουν σε άλλους συνδυασμούς. Καλύτερες επιλογές για τους ψηφοφόρους σημαίνουν καλύτερη μοίρα για τον τόπο μας. Αν τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι φορείς διαφορετικών αντιλήψεων και νοοτροπίας, θα είναι ένα πρώτο βήμα για ένα Συμβούλιο πολιτισμένο και συνεργατικό“.

DSC_7535 DSC_7523 DSC_7521



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τώρα εμείς που ήμαστε παθοκ τι θα κάνουμε που έχουμε δυο εκπροσώπους στη Ναυπακτία??????????Στις προηγούμενες εκλογές έπεσαν πολλά τηλέφωνα ανάμεσα στις δυο κυριακές. Ελπιζω να ξαναπέσουν τηλέφωνα ώστε να καθοδηγηθώ… γιατί είμαι μπερδεμένος. Γιάννη η Γιώργο?Αν υπάρχει κανας σύντροφος που είδε το μήνυμα μου ας με βοηθήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...