Συνάντηση με νόημα με φόντο τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Μια συνάντηση του πρώην προέδρου Λ.Χρυσανθόπουλου και του πρώην γενικού αρχηγού Γ. Τσιμιτσέλη και μια selfie που μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει καθώς τα πάρα πολλά σχόλια και η λεζάντα της φωτογραφίας  μόνο για Ναυπακτιακό μιλούσαν. Ας μην ξεχνάμε ότι την φετινή χρονιά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετούς να βοηθήσουν τον Ναυπακτιακό είτε συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο είτε όχι, κενό ακόμα υπάρχει στη θέση του προέδρου.(όχι όμως για πολύ)

Ακούστηκαν αρκετές λύσεις το τελευταίο διάστημα όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι που να είναι ξεκάθαρο και στις εκλογές της Κυριακής το όνομα αυτού να είναι στο ψηφοδέλτιο.

Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος  δεν έχει ακουστεί γι αυτή την θέση την φετινή χρονιά όμως πάντα βρισκόταν κοντά στην ομάδα της πόλης και πιο πολύ  σε κάθε δύσκολη στιγμή της. Το όνομα του ίσως να μην χρειαζόταν να μπει στην διαδικασία της ψηφοφορίας  γιατί είναι αποδεκτό από όλους τους φιλάθλους του Ναυπακτιακού. Ας μην ξεχνάμε ότι αν ένας άνθρωπος που ευθύνεται για την επιστροφή του Ναυπακτιακού χάρτη της Ελλάδας είναι ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος .

Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι ότι όποιος και να είναι πρόεδρος θέλει κοντά τον φίλαθλο κόσμο. Λύσεις εύκολες δεν υπάρχουν και αυτό που χρειάζεται είναι συμπαράσταση και συμμετοχή στο δύσκολο έργο για να κρατηθεί ζωντανή μια ομάδα Γ’΄Εθνικής όπως είναι ο Ναυπακτιακός.

Περισσότερα την Κυριακή στις 12 στο κτίριο Ναυπακτία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...