Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αντιρρίου είχε ο δήμαρχος Ναυπακτίας

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση στο γραφείο του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ.Γκίζα Βασίλειο, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αντιρρίου κ.Τσουκαλά Παναγιώτη, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 19/09/2019. Τα τρέχοντα θέματα που συζητήσαμε με το Δήμαρχο Ναυπακτίας ήταν τα εξής :

Α) Η ολοκλήρωση της αποχέτευσης του πρώην Δήμου Αντιρρίου, ένα αρκετά μεγάλο και σοβαρό έργο

Β) Η αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων της γέφυρας στο Αντίρριο, εμβαδού 220 στρεμμάτων, το οποίο και θα δημιουργούσε και αρκετές θέσεις εργασίας.

Γ) Η ανάδειξη των δύο διαφημιστικών πινακίδων προς όφελος των επαγγελματιών της περιοχής που βρίσκονται στην παλιά εθνική οδό και στην πλατεία του Αντιρρίου.

Δ) Η αποκατάσταση του οδοστρώματος στη Δυτική προβλήτα για την ασφαλέστερη πρόσβαση των διερχομένων επιβατών με τα Ferry Boat.

Ε) Η αξιοποίηση και η προβολή του ενετικού κάστρου του Αντιρρίου σε συνεργασία με την αρχαιολογία, έτσι ώστε να υπάρξει περισσότερη επισκεψιμότητα την τουριστική περίοδο αλλά και καθ’ολη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης παρέδωσα στον Δήμαρχο έγγραφο του Εμπορικού Συλλόγου Αντιρρίου με τις 11 παρεμβάσεις αξιοποίησης του κάστρου Αντιρρίου.

Ζ) Αναφέρθηκαμε και συζητήσαμε για την απομάκρυνση του Τ.Ε.Ι από το Αντίρριο.

Ο Δήμαρχο άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παραπάνω αιτήματα καθ με διαβεβαίωσε ότι θα είμαστε σε επικοινωνία για την ταχύτερη επίλυση τους

Ο Πρόεδρος
Τσουκαλας Παναγιώτης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...