Συνάντηση Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας για το θέμα της μεταφοράς μαθητών

Συνάντηση Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας για το θέμα της μεταφοράς μαθητών

Οι μαθητές την Δευτέρα πρέπει να είναι στα σχολεία τους και η εκκρεμότητα με την μεταφορά να λυθεί άμεσα. Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με την Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πρόεδρος της Ανδρέας Μανωλόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης και οι παριστάμενοι Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος επανέλαβαν στη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα στα Ταμεία της Περιφέρειας 730.000 ευρώ για την αποπληρωμή μέρους των οφειλών προς τους μεταφορείς των μαθητών ενώ ήδη προωθείται στη Βουλή από τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη η κατάθεση τροπολογίας για την άμεση εκταμίευση των χρημάτων αυτών και των υπολοίπων οφειλομένων.

Η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ αναγνώρισε ότι εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχουν γίνει έγκαιρα όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την απεμπλοκή του θέματος και η όλη εκκρεμότητα έγκειται στους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Αύριο το πρωί στις 10.00 (Σάββατο) συγκαλείται Γενική Συνέλευση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας για λήψη αποφάσεων και ακολούθως, στις 13.30 το μεσημέρι, θα υπάρξει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο γραφείο του.

Η Αχαΐα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας που δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών και είναι αναγκαίο, από όλες τις πλευρές, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι μαθητές

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...