Συνάντηση στελεχών, υποψηφίων  στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, συγκάλεσε χθες Δευτέρα 23 Μαΐου στο εργατικό κέντρο ο επικεφαλής της παράταξής μας Τάκης Λουκόπουλος. Η συζήτηση περιστράφηκε σε δύο κυρίως άξονες, στην εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης στο Δήμο και στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων της παράταξης μας για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα γυρίζοντάς μας πολλά χρόνια πίσω. Ετερόκλητες συμμαχίες χωρίς κανένα πρόγραμμα από ανθρώπους που το μόνο που  τους συνδέει είναι ο διαμοιρασμός θέσεων εξουσίας, ανεπαρκείς να χειριστούν τα μείζονα ζητήματα του τόπου, κατέστησαν τον δήμο Ναυπακτίας έναν από τους τελευταίους δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο. Απεντάξεις και ανικανότητα υλοποίησης εμβληματικών έργων, καθυστερήσεις αλλά και διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου, είναι το εκρηκτικό μείγμα που στιγματίζει την παράταξη του κ. Γκίζα, όπως με ασφάλεια συνάγεται μετά από τρία χρόνια στη διοίκηση του Δήμου.  Αυτό  αποτελεί παγιωμένη πλέον πεποίθηση της  κοινωνίας όπως οι ίδιοι διαπιστώνουμε, αλλά και από τα μηνύματα των πολιτών που λαμβάνουμε ή και αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Δεν τους εμποδίζει όμως τίποτα στο να είναι αδίστακτοι και παρά τις αθρόες προσλήψεις ημετέρων όπως οι ίδιοι δημόσια ομολογούν ή και δελεάζοντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη για ένα μεροκάματο σε αυτή την κρίση που ζούμε, παρά  και την αγορά σύγχρονου εξοπλισμού, οι ίδιες εργασίες να ανατίθενται απευθείας σε ιδιώτες της επιλογής τους, διασπώντας μάλιστα τα ποσά για ομοειδείς εργασίες στο ύψος των απευθείας αναθέσεων, άλλωστε ο Δήμαρχος έχει εκφραστεί πολλές φορές υπέρ των εργολάβων. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών είναι η πόλη και ο δήμος να παρουσιάζουν καταστροφική εικόνα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών και αποκλείοντας κάθε περεταίρω πρόοδο και ευημερία αυτού του τόπου.

Στο δεύτερο ζήτημα αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής η οποία μεθοδικά θα σχεδιάσει τα επόμενα βήματα που αφορούν την συμπλήρωση και ολοκλήρωση του προγράμματος μας από τώρα, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος και να παρεμβαίνει στο σχεδιασμό και τις κατευθύνσεις που θα δοθούν, καθότι οι πολίτες είναι η πηγή της δύναμής μας και σε αυτούς πρωτίστως απευθυνόμαστε. Επιπλέον θα διοργανώνει τις ευρύτερες συναντήσεις με τα στελέχη και τους φίλους της παράταξής μας και θα επεξεργάζεται και θα επικαιροποιεί  τις θέσεις μας ανάλογα με τα δεδομένα και τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν στην πορεία. Επίσης θα επιμεληθεί τις δημόσιες παρεμβάσεις και συζητήσεις καθώς και πιθανές συνεργασίες με συλλογικότητες ή και παρατάξεις που αποδεδειγμένα διακρίνονται για το πολιτικό ήθος, τις εποικοδομητικές προτάσεις αλλά και την προσφορά στην κοινωνία.

Τον τελευταίο καιρό η παράταξή μας σημαδεύτηκε βαθειά με την απώλεια σπουδαίων ανθρώπων και στελεχών μας. Παρά τη θλίψη και τον πόνο που προκάλεσαν σε εμάς και τους οικείους τους δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να ασκούμε εποικοδομητική αντιπολίτευση και με διάθεση να βοηθήσουμε πραγματικά στα μεγάλα έργα που εξασφαλίσαμε για τον δήμο μας την προηγούμενη περίοδο, χωρίς ανταπόκριση. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στην τρέχουσα συγκυρία και είμαστε βέβαιοι ότι με την συμμετοχή  και την στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουμε.  Κοιτάζουμε μπροστά με αισιοδοξία για να καλυτερέψουμε τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...