Συνάντηση στο δημαρχείο με τους επαγγελματίες της Δάφνης για το κλείσιμο της γέφυρας Μόρνου-Ο Δήμαρχος φέρνει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο

Από την πρώτη στιγμή ο δήμαρχος κ. Γκίζας και ο πρόεδρος της κοινότητας Δάφνης κ. Σιτίστας παρακολουθούν το θέμα και είναι συνεχώς σε επαφή με τους αρμοδίους αλλά και με τους επαγγελματίες της περιοχής για το απαραίτητο κλείσιμο της γέφυρας Μόρνου καθώς η γέφυρα έχει ζημιές και πάνω απ’όλα σημασία έχει η ασφάλεια των πολιτών. Η συντήρηση της είναι αναγκαία ωστόσο όμως το κλείσιμο της έχει αποφέρει σημαντική ζημιά στην τοπική οικονομία. Ο κ. Γκίζας με ανακοίνωση σου τόνισε ότι θα φέρει το θέμα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Ανακοίνωση

Συναντηθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο με τους επαγγελματίες της Δάφνης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ντίνος Τσουκαλάς, του Προέδρου 1ης ΓΕΝ Αιτ/νίας Dinos Zorbas, του Προέδρου Νίκος Σιτίστας και μελών της Κοινότητας, του Προέδρου Θέμης Δαβανέλλος και μελών της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας, προκειμένου να συζητήσουμε εκτενώς τις συνέπειες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη γέφυρα του Μόρνου.
▪️Αντιλαμβανόμενος πλήρως την αγωνία τους και το δίκαιο των προβληματισμών τους, από την πρώτη στιγμή παρακολουθούμε το θέμα και βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Στερεάς όσο και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκει το ζήτημα.
📌Ο Δήμος Ναυπακτίας θα σταθεί αρωγός στην εξεύρεση λύσης και όπως δεσμεύτηκα, και προσωπικά, θα φέρω προς συζήτηση το θέμα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...