Συνάντηση του πρέσβη της Νότιας Κορέας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρ. Αλεξόπουλο

Συνάντηση του πρέσβη της Νότιας Κορέας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρ. Αλεξόπουλο

Ο Πρέσβης της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα Γκιλ Σου Σιν συνοδευόμενος από το γραμματέα της πρεσβείας Κιμ και τον Πρόξενο της Νότιας Κορέας Σπ. Φιλιππάκη, επισκέφθηκαν σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Κατά τη συνάντηση ο Πρέσβης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Νότιας Κορέας, ενώ επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τομείς της σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και για τα αγροτικά προϊόντα. Ο πρέσβης αναφέρθηκε στη συνεργασία που ήδη έχει αναπτύξει η εταιρεία Σάμσουνγκ με το συγκρότημα «Κοράλια» ενώ ενδιαφέρθηκε για τις δυνατότητες του Πανεπιστημίου Πατρών στον τομέα της τεχνολογικής έρευνας.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος ενημέρωσε τον πρέσβη για τα βασικά χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τις δυνατότητες και τις αναπτυξιακές της προοπτικές ενώ, επίσης, υπογράμμισε ότι βασικός στόχος των πολιτικών που ασκεί η Περιφέρεια αποβλέπει στην εξωστρέφειά της και την παρουσία της σε όλες τις διεθνείς αγορές.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...