Νέος γύρος συναντήσεων,αυτή τη φορά με φορείς και συλλόγους για την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας στα γραφεία της στις 20.30 το βράδυ.

Και όλα αυτά,στον απόηχο της συνάντησης με το δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα που για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ακύρωσης του έργου τμήματος της ανάπλασης στην οδό Τζαβέλλα,λόγω προβλημάτων στις υπόγειες εργασίες,αλλά και του στενέματος του δρόμου.Ιδιαίτερα,για το στένεμα του πάνω δρόμου(Τζαβέλλα),έχει ταχθεί ανοιχτά και η ομοσπονδία ζητώντας τροποποίηση της εν λόγω μελέτης.

Ειδικότερα,η δέσμη προτάσεων της Ομοσπονδίας έτσι όπως αυτές επικαιροποιήθηκαν μετά τη συνάντησή της με το δήμαρχο Βασίλη Γκίζα είναι οι εξής:

  1.  Τροποποίηση της μελέτης και δημιουργία πλάτους του οδοστρώματος στην οδό Τζαβέλα χωρίς εσοχές και καλοπισμούς ώστε να υπάρχει δυνατότητα αμφίδρομης κίνησης οχημάτων αν ποτέ χρειαστεί.
  2. Άμεση συνέχιση του έργου σύμφωνα με την μελέτη και παράδοση σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
  3. Άνοιγμα της οδού Σοιδά και της Ναυμαχίας σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας σύμφωνα με το καθεστώς που ισχύει στις παραλίες Ψανή και Γριμπόβου.
  4. Άμεση τοποθέτηση πινακίδων στάσης λεωφορείων μπροστά στην Μητρόπολη και γνωστοποίηση στην Ομοσπονδία λεωφορείων.
  5. Απομάκρυνση των πλαστικών κώνων από το λιμάνι.
  6. Άμεση απομάκρυνση των τσίγκων από την Μεσολογγίου.
  7. Άμεση αποκατάσταση της οδού Αγελάου.
  8. Άμεσο ξεκίνημα διαδικασίας για ανάπλαση της πλατείας λιμένος με αρχιτεκτονικό διαγωνισμό γιατί κατά τη γνώμη μας δεν νοείται ανάπλαση της περιοχής χωρίς ένταξη σε αυτήν και της πλατείας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...