Συνέντευξη τύπου του συλλόγου Γαβρολίμνης για το ΟΧΙ του προέδρου στην παραχώρηση της πλατεία την πρωτομαγιά.

Ίσως από τις λίγες φορές που πρόεδρος κοινότητας αρνείται να παραχωρήσει την πλατεία του χωριού του για την πραγματοποίηση εκδήλωσης του συλλόγου ,σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη τύπου αλλά και διαπιστώσαμε με τα έγγραφα- απαντήσεις από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της πρωτομαγιάς στη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας , μιας εκδήλωσης που έχει γίνει θεσμός τα τελευταίας χρόνια και την οποία οι κάτοικοι περίμεναν πως και πως μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Δυστυχώς όμως αυτή η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί όπως έγινε γνωστό σήμερα ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Φουσέκης αρνήθηκε να παραχωρήσει την πλατεία στο σύλλογο καθώς οπως αναφέρει στο email προς το δήμο έχει προγραμματίσει άλλη εκδήλωση η κοινότητα, επίσης όμως δεν παραχωρεί κανέναν άλλο χώρο στο σύλλογο πράγμα που καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της πετυχημένης εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν πολίτες από ολόκληρη τη Ναυπακτία.

Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου Γαβρολίμνης και είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις στους ανθρώπους του συλλόγου και να καταγράψει την συνέντευξη τύπου, επίσης επικοινωνήσαμε με τον κ. Φουσέκη ο οποίος μας είπε θα μας μιλήσει τις επόμενες ώρες όπως επίσης και ο αντιδήμαρχος Χάλκειας κ. Τραχύλης.

Ακούσαμε τη μια πλευρά αναμένουμε να ακούσουμε και τον πρόεδρο της κοινότητας όπως μας είπε.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...