Συναγερμός στη Λευκωσία: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο, μετά τον εντοπισμό ενός απανθρακωμένου πτώματος, σε υπαίθριο χώρο στο χωριό Κιβισίλι της Λάρνακας.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν πολίτης κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή. 

Όπως δήλωσε χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, «κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από τους ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε. Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι «το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Σήμερα διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νεκροτομή ενώ αναμένονται και οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου του άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι πολίτης είχε ενημερώσει χθες γύρω στις έξι το απόγευμα την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...