Συναγερμός στον Παναθηναϊκό – Έρχεται με δύο προτάσεις ο μάνατζερ του Μπεργκ

Οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ άναψαν… φωτιές στον Παναθηναϊκό και στους φιλάθλους του, που φοβούνται μήπως ο Σουηδός τους πει «αντίο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είναι προβληματισμένος από το γεγονός ότι το μπάτζετ θα περιοριστεί ακόμα περισσότερο τη νέα σεζόν, αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση.

Άλλωστε, έχει δηλώσει πολλάκις ότι είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα με την οικογένειά του και σίγουρα δεν θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον, αν οι συνθήκες είναι καλές και στα επαγγελματικά του.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο μάνατζέρ του έρχεται στην Ελλάδα έχοντας στα χέρια του δύο προτάσεις.

Η μία είναι από τη Μάλαγα, αφού ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Η άλλη έρχεται από μικρομεσαίο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη ρήτρα του, αλλά σε αυτή τη φάση δεν φαίνεται να «συγκινεί» τον Σουηδό. Επίσης, το ενδιαφέρον από Κίνα δεν φαίνεται πλέον να υφίσταται.

Δεν αποκλείεται ο Ντίετζ να συναντηθεί και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και των δύο πλευρών, με τον τελικό λόγο, όμως, να ανήκει έτσι και αλλιώς στον Μπεργκ.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/283122-Synagermos-ston-Panathenaiko-Erchetai-me-dyo-protaseis-o-manatzer-toy-Mpergk ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...