Συνατσάκη: Στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

Συνατσάκη: Στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο
Συνατσάκη: Στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Τούνη μετά τις αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο youtube στο οποίο μιλά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα.

Η ξανθιά infuencer ανέφερε μεταξύ άλλων πώς εν αγνοία της ο φίλος της τράβηξε το βίντεο πριν από μερικά χρόνια μετά από ένα beach party και πρόσφατα το ανέβασε στο διαδίκτυο. Το εν λόγω βίντεο, μάλιστα, της κόστισε και τη σχέση της με τον Χρήστο Τσεβρεντζή, αφού μετά από την κυκλοφορία αυτού χώρισαν.

Η ίδια έχει κινηθεί νομικά προκειμένου να δικαιωθεί για την απερίγραπτη πράξη που έκανε ο πρώην φίλος της.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και ένιωσε την ανάγκη να τη στηρίξει δημόσια σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία σχολιάζοντας:

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την  ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων  άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...