Συναυλία με την Γλυκερία στο Ευπάλιο

Συναυλία με την ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Χώρος : Κτίρια ΕυπάλιοΗμερομηνία : 8 /8/2020
        Συμμετέχουν :                             Χάρης Μακρής                          Χριστιάνα  Γαλιάτσου

Η Γλυκερία μας καλεί σε ένα 3ωρο μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης!Η αγαπημένη ερμηνεύτρια , με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαική τραγουδίστρια της γενιάς της. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά  είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της ,προσφέροντας αυθεντική ψυχαγωγία, με την γνησιότητα και την ζεστασιά που την διακρίνει.
Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης με γνωστά τραγούδια , λαικά έντεχνα – παραδοσιακά , τις διασκευές που έχει κάνει στα τραγούδια ” Η νύχτα μυρίζει γιασεμί “ και  “ Θάλασσες ” ( Μάριου Τόκα – Σαράντη Αλιβιζάτου) που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα όπως επίσης δυο πιο πρόσφατες, στα τραγούδια “ Να συμβεί ” ( Μιχάλη Χατζηγιάννη- Ελεάνας Βραχάλη) και  ” Δεν έχω πια δικαίωμα” ( Αντώνη Βαρδή – Βασίλη Γιαννόπουλου ), που είχε τραγουδήσει παλιότερα , αλλά και όλες τις επιτυχίες της.
Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Συμμετέχουν δύο νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές , ο Χάρης Μακρής και η Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Σεβόμενοι τους περιορισμούς για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι θέσεις είναι περιορισμένες για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.Η Συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.Info:Χώρος : ΚΤΙΡΙΑ ΕΥΠΑΛΙΟ Ημερομηνία  : 8/8/2020Ώρα : 22.00Τιμή Εισόδου  : 10 Ευρώ Προπώληση Εισιτηρίων : “ΕΥΠΟΛΙΟΝ” ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥΠληροφορίες : 6984 447252 6974 425418



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...