Νομιμότητα-Διαύγεια και καθαρότητα τα στοιχεία της νέας διοίκησης.

-Ολόκληρη η ομιλία του στην εκετελεστική

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά η εκτελεστική επιτροπή του δήμου Ναυπακτίας υπό τον νέο δήμαρχο Βασίλη Γκίζα.

Σ’αυτή την πρώτη συνεδρίαση,ο Βασίλης Γκίζας θέλησε να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές,αλλά και να ξεκαθαρίσει τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική του αρχή θα βαδίσει τα επόμενα χρόνια.

Τα κύρια συστατικά πάνω στα οποία θα χαράξει τη διοίκησή του,είναι η νομιμότητα αλλά και η διαφάνεια.

Η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι συλλογική και έτοιμοι να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις τους τόπου μας,είτε αυτοί είναι φορείς,είτε πρόσωπα.Θα πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και τα λάθη του ενός θα είναι λάθος γενικότερα της διοίκησης.Ο κ. Γκίζας ξεκαθάρισε ότι από την δική πλευρά,δεν θα διστάσει να αναλάβει τις όποιες ευθύνες προκύπψουν στο μέλλον από την άσκηση της διοίκησης,ενώ τόνισε ότι θα πρέπει ο δήμος Ναυπακτίας να ανήκει σε όλους τους πολίτες.

Οι σχέσεις του δήμου με το δημότη θα πρέπει να είναι σχέση ειλικρίνειας και εντιμότητας.Δεν μας ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τρυκ αλλά η ειλικρίνεια και αποδοχή τυχόν λαθών θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει.Ειναι πολλά τα προβλήματα,αλλά με κοπιώδη εργασία θα τα ξεπεράσουμε και θα δώσουμε λύσεις.Απουσία νομιμότητας ή συνεργατικής συμπεριφοράς θα μας βρει αντίθετους χωρίς καμία έκπτωση.

Δεν υπάρχουν δημότες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας,ψηφίσαντες ή μη,αλλά είμαστε στη διοίκηση του δήμου για όλους του δημότες,θα είμαστε κοντά του σε όλες του τις πραγματικές ανάγκες προκειμένου να επιλύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα έχουν στο πλάσιο πάντα των δυνατοτήτων που έχει ο δήμος μας.

Να σημειωθεί,ότι η εκτελεστική επιτροπή αποτελείται από τον δήμαρχο και τους 6 αντιδημάρχους.Και αυτοί είναι οι :Θωμάς Κοτρωνιάς στο Περιβάλλον,Σωκράτης Παπαβασιλείου στο οικονομικών,Ζαχαρίας Χοχτούλας στις τεχνικές υπηρεσίες,Γιάννης Παπαιωαννίδης στις διοικητικές υπηρεσίες,ο Ντίνος Τσουκαλάς με το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού-τουρισμου και κοινωνικής αλληλεγγύης και ο Σπύρος Τραχύλης αντιδήμαρχος Χάλκειας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...