Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος- Απευθείας η συνεδρίαση.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος, και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Λιδωρίκι στις 17 Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:     

  1. Συμπερίληψη πληγέντων περιοχών του Δήμου Δωρίδος στην Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση «Επιχορήγηση υφιστάμενων επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία, σε περιοχές που υπέστησαν μεγάλες φυσικές καταστροφές» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» (047KE), ΕΣΠΑ 2014 – 2020. (Αρχηγός ελάσσονος μειοψηφίας – Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ασημάκης Αθανάσιος)
  2. Παραχώρηση  κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού και παραλίας στο Δήμο Δωρίδος για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους, για το έτος 2022, κατόπιν δημοπρασίας, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών, ξαπλώστρων που θα εξυπηρετούν τους λουόμενους και την αναψυχή του κοινού. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Καραχάλιος Δημήτριος)
  3. Έγκριση εκτέλεσης εργασιών επέκτασης ηλεκτροφωτισμού σε τμήματα κοινοτικών οδών της Κοινότητας Τειχίου, από ιδιώτη με δικά του έξοδα. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μαυρομμάτης Εμμανουήλ)
  4. Αποδοχή πίστωσης, 1η αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Δωρίδος οικονομικού έτους 2022 και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων και Ο.Π.Δ. τρέχοντος έτους. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Χασούρας Ξενοφών)    

     Παρακαλείσθε για την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (χρήση προστατευτικής μάσκας, χρήση αλκοολούχου διαλύματος για την αντισηψία των χεριών και εξαερισμό των χώρων), σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 23983/30.04.2022 (ΦΕΚ 2137/Β/30.04.2022) και κάθε νεοτέρα όμοια αυτής.

                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                        ΖΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...