Συνελήφθησαν πέντε άτομα που έκλεβαν καλώδια ηλεκτροδότησης του Δήμου Πατρέων.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα που έκλεβαν καλώδια ηλεκτροδότησης του Δήμου Πατρέων. Από την έως τώρα ερευνά έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις κλοπής .
Συνελήφθησαν χθες (10-12-2012) το απόγευμα στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πέντε ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 17 έως 33 ετών, οι οποίοι αφαιρούσαν καλώδια ηλεκτροδότησης του Δήμου Πατρέων.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν τους πέντε δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο μεταφέροντας 120 μέτρα υπόγειο καλώδιο χαλκού, αξίας περίπου 1.000 ευρώ, το όποιο είχαν αφαιρέσει πριν λίγη ώρα.

Στη κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν επίσης έναν κόφτη, ένα σκερπάνι και μια βαριοπούλα τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει για την διάπραξη της κλοπής.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι οι πέντε ημεδαποί, το τελευταίο εξάμηνο, ενεργώντας από κοινού είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές καλωδίων ηλεκτροδότησης του Δήμου Πατρέων συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 4.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...