Συνελήφθη Σαουδάραβας πρίγκιπας για βίαιη συμπεριφορά σε πολίτες

Σαουδάραβας πρίγκιπας συνελήφθη με εντολή του πατέρα του βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, αφού βίντεο που έκαναν το γύρω του κόσμου στο οποίο εμφανίζετε ο πρίγκιπας και η βίαιη συμπεριφορά του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο πρίγκιπας Σαούντι μπιν Αμπντουλαζίζ μπιν Μουσαέντ μπιν Σαούντ μπιν Αμπντουλαζίζ συνελήφθη με εντολή του βασιλιά, ενώ παράλληλα ερευνάτε οπτικοακουστικό υλικό που έγινε «viral» με διάφορες σκηνές βίας του Σαουδάραβα πρίγκιπα εναντίων πολιτών, μάλιστα σ’ ένα βίντεο φαίνεται ο πρίγκιπας να στοχεύει κεφάλι τραυματισμένου ανθρώπου που αιμορραγεί με όπλο.

Σε άλλο βίντεο το οποίο κοινοποιείτε σε κοινωνικά δίκτυα, ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο πρίγκιπας, φορώντας μια μαύρη μπλούζα και γκρι βερμούδα, να απομακρύνετε από ανθρώπους των δυνάμεων ασφαλείας ενώ του έχουν φορεθεί χειροπέδες. Σε άλλο βίντεο εμφανίζετε ο πρίγκιπας να γρονθοκοπεί οδηγό αυτοκινήτου και σε άλλο να βρίζει έναν άνθρωπο σε χώρο στάθμευσης έξω από κατοικία.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας συλλαμβάνετε στη Σαουδική Αραβία. Τον Οκτώβριο, ο πρίγκιπας Τούρκι μπιν Σαούντ αλ Καμπίρ καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε για το φόνο ενός άλλου άνδρα σε καβγά.
  

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/293713-Synelephthe-Saoydarabas-prigkipas-gia-biaie-symperiphora-se-polites ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...