Συνελήφθη 26χρονος Βούλγαρος για κλοπή σε περίπτερο στο Αγρίνιο

Αποπειράθηκε δύο φορές να διαρρήξει το ίδιο κατάστημα

 Συνελήφθη προχθές (19-10-2013) το απόγευμα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας 26 ετών σε βάρος του όποιου και τριών ακόμα συνεργών του που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διάπραξης κλοπής σε περίπτερο κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα οι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν το περίπτερο 51χρονου ημεδαπού, στο Αγρίνιο, δύο συνεχόμενα βράδια αλλά  έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.

Στη δεύτερη προσπάθεια εντοπίστηκε κατά τη διαφυγή του με όχημα ο 26χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη οι Αστυνομικοί  βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ζευγάρι γάντια και ένα σάκο που περιείχε πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων όπως μηχανικά κλειδιά διαφόρων διαμετρημάτων, κατσαβίδια, μεταλλικούς κόφτες, πένσα, σφυρί και ένα μεταλλικό κάβουρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το όχημα του κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης παράνομης πράξης.

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...