Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας για ανθρωποκτονία

Ο δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό, τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά έναν 52χρονο, ο οποίος κατέληξε στα τραύματά του

Συνελήφθη, πριν από δύο ώρες, στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 69χρόνος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, στο Ελαιοχώρι, ο 69χρονος αφού διαπληκτίστηκε λόγω προσωπικών διαφορών με 52χρονο ημεδαπό, στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.

Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου λίγη ώρα μετά την διακομιδή του κατέληξε στα τραύματά του.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήριο το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...