Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπουμε τον πρώην δήμαρχο και τους συνεργάτες του να φωτογραφίζονται στα έργα που υλοποιεί η δημοτική αρχή του Βασίλη Γκίζα. 

Οφείλουμε μάλιστα να τους ευχαριστήσουμε για το γεγονός ότι οι ίδιοι, δύο χρόνια μετά καταρρίπτουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το αρχικό τους αντιπολιτευτικό αφήγημα ότι, η παρούσα δημοτική αρχή δε θα υλοποιήσει κανένα έργο και θα χάσει όλες τις χρηματοδοτήσεις.

Δυστυχώς για τους ίδιους, ευτυχώς όμως για την κοινωνία της Ναυπακτίας, η δημοτική αρχή επιδεικνύει εργατικότητα, συνέπεια και σοβαρότητα.  Μέσα σε 2 μόλις χρόνια έχει καταφέρει, εν μέσω πανδημίας και με τις γνωστές σε όλους γραφειοκρατικές δυσκολίες και αγκυλώσεις, να ξεμπλοκάρει έργα, να διορθώσει μελέτες, να διασφαλίσει χρηματοδοτήσεις, να δημοπρατήσει και ήδη να ξεκινά την εκτέλεση παλαιών και νέων έργων.

Στον αντίποδα αυτής της εικόνας βρίσκονται τα 5 χρόνια της θητείας του Τάκη Λουκόπουλου, της μακροβιότερης δημοτικής θητείας που θα μπορούσε να υπάρξει, όπου δεν δημοπρατήθηκαν έργα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Επί 5 χρόνια, έργα που βρίσκονταν για δεκαετίες στα συρτάρια, σέρνονταν κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα

  • είτε να κινδυνεύουν να χαθούν οι χρηματοδοτήσεις τους και να μην εκτελεστούν λόγω της παντελούς αδράνειας, όπως η αποχέτευση του Αντιρρίου, ο βιολογικός της Άνω Χώρας, το ΕΠΑΛ και άλλα
  • είτε να δρομολογηθούν με τελείως λάθος τρόπο, σε γνώση μάλιστα των στελεχών της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας» που παραπλάνησαν σκοπίμως την κοινωνία, όπως στις περιπτώσεις του 3ου δημοτικού σχολείου, του αλιευτικού καταφυγίου, των πεζοδρομίων της ανατολικής πλευράς της Ναυπάκτου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του κ.Λουκόπουλου και των συνεργατών του στις εργασίες εκτέλεσης του έργου ύδρευσης της Παλαιοπαναγιάς, προσκαλούμε τα στελέχη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», το επόμενο διάστημα, να περάσουν να φωτογραφηθούν και από τα υπόλοιπα και να διαπιστώσουν από κοντά πως, όταν μία δημοτική αρχή εργάζεται και στοχεύει στην ουσία, μπορεί και εκτελεί.

Για τη δημοτική αρχή του Βασίλη Γκίζα, άλλωστε, κάθε έργο ανήκει πρωτίστως στο ναυπακτιακό λαό και κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται έχει ως βασικό γνώμονα την κοινή ωφέλεια.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...