Συνεργασία Πολιτών: Κύριοι της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, τα γεγονότα είναι αμείλικτα

Ε

Κύριοι της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», τα γεγονότα είναι αμείλικτα

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε μία ακόμη ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», στην οποία όμως τα γεγονότα που σχετίζονται με το έργο του ΕΠΑΛ, όσες «σάλτσες» και να μπουν, είναι αμείλικτα. Με την έναρξη της πενταετούς θητείας σας παραλάβατε ένα φάκελο έργου του οποίου ήδη είχε ξεκινήσει η σύνταξη των μελετών. Επί ημερών σας, τα 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, δεν τις ολοκληρώσατε, δεν εκδώσατε τη σχετική οικοδομική άδεια, ενώ δε βρήκατε ούτε τη χρηματοδότηση. Και ενώ αυτή είναι η πραγματικότητα, σήμερα, κατά τη συνήθη πρακτική σας, σπεύδετε να πείτε στην κοινωνία, για μία ακόμη φορά, «εμείς το κάναμε και αυτό»!

Σας αξίζουν συγχαρητήρια, όχι όμως για αυτό που επιχειρείτε να κομπάσετε, αλλά για την τέχνη της προπαγάνδας που και πάλι έχετε πάει σε άλλο επίπεδο. Συνεχίστε εσείς τη «δουλειά» που γνωρίζετε καλά, και εμείς τη δική μας, με τα αποτελέσματα που ήδη στον ένα χρόνο  θητείας η κοινωνία έχει δει και αναγνωρίζει.

ΥΓ: Περιμένουμε με ενδιαφέρον το 2ο μέρος που προαναγγείλατε. Για να σας προϊδεάσουμε και εμείς, η απάντηση που θα λάβετε σε αυτό θα έρθει μέσα από δικά σας λόγια. Κάτι σαν «γκραπ γκραπ Νο2» δηλαδή! Αναμένουμε… 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...