Συνεχίζει εντυπωσιακά το Γ.Ο.Μ..Φωτό

Η ομάδα του Γ.Ο.Μεσολογγίου χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ.Πασσιόπουλος΄΄ επικράτησε της Ενωσης Ευηνοχωρίου με 4-0.
Ο  Γ.Ο.Μ. ξεκίνησε δυνατά από την αρχή αλλά μέχρι το 35’ συναντούσε τη σθεναρή αντίσταση της Ενωσης  Ευηνοχωρίου  Μέχρι το χρονικό εκείνο σημείο το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του γειτονικού  ντέρμπι. Μετά το 1-0 ο  Γ.Ο.Μ.κυριάρχησε στο γήπεδο και έκανε “φύλλο και φτερό” την άμυνα του αντιπάλου του τελειώνοντας το ματς από το 65’. Οι  νεαροί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων  πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν ευκαιρίες και για παραπάνω και εν τέλει πήραν μια δίκαιη και πανάξια νίκη, με το τελικό σκόρ να φαντάζει μικρό σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού.
Το φίλμ του αγώνα…..
15΄σε σέντρα του Σούλα  κοντινό γυριστό σούτ του Σακελαρόπουλου  που  νικήθηκε απο τον Κωνσταντακόπουλο που απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
19΄σέντρα του Δάλλα μονοκόματο σούτ του Σακελαρόπουλου φεύγει λίγο άουτ.
25΄ο Τσαλίκης απο κοντά αστοχεί.
30΄σε φάουλ του Δάλλα ο προωθημένος Ζέρβας Γρ. απο κοντά με κεφαλιά δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ.
Γκόλ……35΄σε καταπληκτική ασίστ του Δάλλα ο Σούλας με καταπληκτικό σούτ κάνει το 1-0.
Γκόλ…..37΄σε σέντρα του Μιχαλόπουλου Ι.του Δημ. ο Σούλας με ΄΄πισινή΄΄ κεφαλιά διπλασιάζει τα γκόλ τα δικά του και της ομάδας του και 2-0.΄
40΄ ωραίο σούτ του Τσαλίκη φεύγει λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι.
52΄μακρινό σούτ του Σακελαρόπουλου φεύγει άουτ.
60΄αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Πασπαλιάρης Δ. ανατρέπει τον Πιστιόλη Κ. που με υπόδειξη του επόπτη η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.
Γκόλ…65΄.σε αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων ο Σακελαρόπουλος εκμεταλευόμενος λάθος των αμυντικών με πλασέ κάνει το 3-0
70΄ο Σούλας ΄΄σερβίρει΄΄ στον επερχόμενο Δάλλα που απο κοντά αστοχεί σουτάροντας άουτ.
77΄εντυπωσιακό μπάσιμο του 15χρονου Διαμαντόπουλου αλλά απο θέση τετ-α-τέτ νικήθηκε απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
80΄σε φάουλ του Δάλλα κεφαλιά του προωθημένου Ζέρβα Γρ. δεν ανησυχεί τον Κωνσταντακόπουλο.
Γκόλ…84΄χάθηκε η μπάλα απο τους γηπεδούχους και ο Βλάχος που επανεμφανίσθηκε μετά απο πολύ καιρό με διαγώνιο σούτ κάνει το 4-0.
89΄ίσως η φάση του αγώνα σε ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων ο 16χρονος Δημητρούκας Χ. βγάζει ωραία ασίστ στον Διαμαντόπουλο Χ. που με αριστουργηματικό σούτ αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα  διώχνωντας με τα δάχτυλα και στην συνέχεια στην συμβολή των δύο δοκαριών.
Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Δάλλας Ι.,Σούλας Δ.,,Διαμαντόπουλος Χ.,Σακελαρόπουλος Δ. ,χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.,Απο την Ενωση διακρίθηκαν οι Μωραίτης Λ.,Πιστιόλης Κ.,Πατρινός Μ. και ο τερματοφύλακας Κωνσταντακόπουλος  Θ.
Καλή η διαιτησία των Χρέλια, Τσίκνα,Σπυριδόπουλου.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ….Αναστόπουλος Κ.[75΄Λαχανάς Θ.],Καμπύλης,Αντωνόπουλος Ι.,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.,Μιχαλόπουλος Ι. του Δ.,Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.[77΄Δημητρούκας Χ.], Τσαλίκης Α.[61΄Βλάχος Κ.]
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ….Κωνσταντακόπουλος Θ.,Ντζιβανάκης, Σχώρης[ λ.τ.70΄Μπερτσιάς Δ.], Φλώρος[68΄λ.τ. Φούντας], Πατρινός Μ., Μωραΐτης Λ.., Πανόπουλος,Μπρετσιάς Κ.,Μανίκας,Πιστιόλης, Διαμαντόπουλος.Ν[λ.τ. 33΄Κουτσοντέμος]

Πηγή: Mesologisport.blogspot.gr

........



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...