Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΠΑΣ

Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου που επικράτησε με σκορ 66-72 στην έδρα των Αργοναυτών Αγρινίου και συνεχίζει το σερί των νικών του, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από τη 2η θέση του Νοτίου Ομίλου της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε την “εκδίκησή” της για το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου είχε χάσει άδικα από τους Αγρινιώτες με σουτ στην εκπνοή του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΣ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι παίρνοντας πολύ νωρίς προβάδισμα 10 πόντων κάποια αβίαστα λάθη όμως έδωσαν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο στους γηπεδούχους για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 33-32.Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου πήραν και πάλι το προβάδισμα αλλά λόγω του άναρχου παιχνιδιού των Αργοναυτών δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη διαφορά.

Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν καθοριστικό με την ομάδα της Ναυπάκτου να βγάζει ψυχή στο παρκέ και με μπροστάρηδες τους Σταθάτο Π, Βαφειάδη και Δούρο πήρε μια μεγάλη νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά play off. Από τον ΠΑΣ  πρώτος σκόρερ ήταν ο Βαφειάδης με 24 πόντους και τον ακολούθησε ο Δούρος με 14. Από τους Αργοναύτες  ξεχώρισαν οι Ζαρκάδας με 23 πόντους και ο Παπαθανασόπουλος Δ. με 15.

Δεκάλεπτα:Α:18-17 Β:15-15 Γ:14-16 Δ:19-24

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ (Παπαθανασόπουλος): Κοντοζούλης 6(2), Παπαθανασόπουλος Α, Καλαμπαλίκης 4,Πάγια 3(1), Ζαρκάδας 23(3), Μαρκουίζος 6, Καραμπέτσος, Παπαθανασόπουλος Δ 15, Γκρίζης 9(1).

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Μίχος, Βαφειάδης 24(3), Αλεξανδρής 3(1), Στυλιαράς 4, Ζαμπάρας 4, Σταμάτης , Ζησιμόπουλος , Σταθάτος Π. 7, Βαρελάς 4, Δούρος 14(3), Νακόπουλος 8, Κατσίκας



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...