Συνεχίζεται δυναμικά η περιοδεία της Γεωργίας Μπόκα στην Αιτωλοακαρνανία

Εξαιρετικά θετική εντύπωση έχει προκαλέσει η δυναμική παρουσία και η θετική ενέργεια που φέρνει η Γεωργία Μπόκα, υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Με αισιοδοξία και αέρα αλλαγής η κ. Μπόκα έχει γυρίσει τις τελευταίες μέρες όλη την Αιτωλοακαρνανία επισκεπτόμενη τα χωριά Σκουρτού, Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Κομπωτή, ώστε να μιλήσει με τους κατοίκους και να ακούσει δια ζώσης όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν μεταδίδοντας παράλληλα τις προτεραιότητες που έχει για την υποψηφιότητα της.

Το κλίμα ήταν θερμότατο και η υποδοχή εγκάρδια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν προβλήματα όπως η εγκατάλειψη της υπαίθρου, το επίκαιρο θέμα με τα Βιορευστά και θέματα του αφορούν την κτηνοτροφία.

Η κ.Μπόκα παρουσιάζει ένα πλάνο αξιοποιήσιμο που θα προσφέρει ελπίδα, σταθερότητα και καθαρότητα και που θα εγγυάται άμεσες λύσεις και διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία.

Με φιλοσοφία ανάπτυξης που θα βγάλει τον τόπο από τη φτώχεια και από τη μιζέρια και θα δώσει νέες προοπτικές στα παιδιά, σε όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχίσει την περιοδεία της και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας αλλά πρόκειται να συναντηθεί και με τους ετεροδημότες στην Αθήνα στην ομιλία της στις 26 Ιουνίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...