Συνεχίζεται η αγωνία για Προμηθέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ  2

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ 0

Δεν κατάφερε ο Προμηθέας να  φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Παναιτώλιο. Στο 3΄ μεγάλη ευκαιρία για τους  γηπεδούχους  που έσωσαν  σχεδόν στη γραμμή οι αμυντικοί του Προμηθέα  μετά από κόρνερ του Τσάτσου. Δύο λεπτά αργότερα ο  Προμηθέας απείλησε με σουτ του Γεωργίου μέσα από τη περιοχή,όμως ο Κώστας Μπαλάφας έπεσε και απέκρουσε.

Όσο περνούσε η ώρα οι ερυθρόλευκοι έμπαιναν περισσότερο στο παιχνίδι , στο 9’  μακρινό συρτό φάουλ του Φώτη Μπαλάφα  κατέληξε στην αγκαλιά του Τσακανίκα. Ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλίου ήταν στο 24΄ με τον νεαρό Παναγιωτόπουλο που βρέθηκε σε  πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή, αλλά σούταρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ανταπέδωσαν στο 27΄, όταν ο Γεωργίου που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του  σούταρε από τη μικρή περιοχή και πλάγια αριστερά, αλλά έσωσε ο Ντζάλας πριν τη γραμμή της ανυπεράσπιστης εστίας. Στο 33΄το απρόσεκτο διώξιμο του Μολώνης με το κεφάλι έστρωσε τη μπάλα στον Καλαβριζιώτη, που αστόχησε από εξαιρετική θέση στο ύψος της περιοχής. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα σε πολύ καλό χρονικό σημείο, στο 42΄, με αυτογκόλ του Ζέλιου που έβαλε στον αέρα την προβολή, σε κάθετη εκτέλεση φάουλ του Ντζάλα.

Με ευκαιρία ξεκίνησε την επανάληψη το Παναιτώλιο, όταν στο 47΄η συστημένη κοντινή σέντρα του Πανταζή από δεξιά βρήκε το κεφάλι του Μπαλάφα που δεν σημάδεψε σωστά και έδωσε την  ευκαιρία στον Κατσίνα να αποκρούσει. Το παιχνίδι «έληξε» πολύ νωρίς, αφού στο 61΄η ασυνεννοησία Κλάδου και τερματοφύλακα σε φάουλ του Μολώνη, επέτρεψε στον νεαρό Χριστογιάννη να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν οι Γεωργίου, Καλαβριζιώτης και Κλάδος.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Τσακανίκας (46΄ Κατσίνας), Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος (68΄Καλαβρουζιώτης), Μπαλκούρας, Κλάδος, Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης (61΄ Κατσίκας), Καλαβριζιώτης, Γεωργίου, Νεμποτάκης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...