Συνεχίζεται η περιοδεία του Βασίλη Φωτάκη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας

Την Δευτέρα μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη σε περιοδεία στο νομό

Με κατοίκους Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Αγρινίου θα συναντηθεί αύριο ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την Δημοκρατική Συμμαχία, όπου θα συνομιλήσει μαζί τους, θα ακούσει τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους και θα παρουσιάσει τις θέσεις της ΔΗ.ΣΥ. για μία Ελλάδα οικονομικά σταθερή, με προοπτικές και δουλειά για όλους.

Ενώ, την Δευτέρα θα συνοδεύσει τον Δήμαρχο Καρπενησίου και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗ.ΣΥ. κ. Κώστα Μπακογιάννη στη περιοδεία του στο νομό.

Μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του για το ντιμπέϊτ των εκλογών, ο κ. Φωτάκης αναφέρει:

«ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά φοβούνται τη δημόσια αντιπαράθεση, γιατί γνωρίζουν πως δεν έχουν να παρουσιάσουν ορθολογιστικές προτάσεις, παρά μόνο κούφιες υποσχέσεις για αυξήσεις και παροχές από χρήματα που δεν υπάρχουν. Για αυτό και μποϋκοτάρουν την τηλεμαχία. Για αυτό και αρνούνται να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα των ελλήνων πολιτών:

– Γιατί επί διακυβέρνησής τους δεν έγινε καμία διαρθρωτική αλλαγή;

– Γιατί επί διακυβέρνησής τους δεν μειώθηκαν οι σπατάλες του κράτους;

– Γιατί επί διακυβέρνησής τους η χώρα βούλιαξε στην ύφεση;

Η Δημοκρατική Συμμαχία από την πρώτη στιγμή παρουσίασε τις εναλλακτικές της προτάσεις για την οικονομική εξυγίανση της χώρας, αλλά μίλησε και για τα απαραίτητα αντι-υφεσιακά μέτρα που θα ανακουφίσουν την αγορά και τα νοικοκυριά που απειλούνται με χρεοκοπία. Τόνισε την ανάγκη να μειωθεί η φορολογία, ώστε να υπάρξουν πραγματικά έσοδα για το κράτος και όχι για να καλύπτεται η ανικανότητα του εκάστοτε οικονομικού επιτελείου.

Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν ποντάρει στο λαϊκισμό και στην δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου, όπως κάνουν τα μικρότερα κόμματα της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου. Και αυτό αναγνωρίζεται από τους πολίτες.

«Η Αιτωλοακαρνανία γυρίζει σελίδα, στηρίζει τη Δημοκρατική Συμμαχία



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...