Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Παναγιώτη Κυριαζή – Έρευνες σε δύσκολη περιοχή.Φωτο

Νεότερη ενημέρωση 29/7

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον 44χρονο Παναγιώτη Κυριαζη στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Η περιοχή που γίνονται οι έρευνες είναι μεγάλη και δύσκολη ,χωρίς να γνωρίζει προς ποια κατεύθυνση μπορεί να έχει πάει ο 44χρόνος. Δείτε εικόνες του Nafpaktianews.gr απο την περιοχή που γίνονται οι έρευνες.

Νεότερη ενημέρωση

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Κυριαζή στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Πρίν λίγη ώρα έγινε έρευνα από άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου και εθελοντές σε συγκεκριμένο σημείο χωρίς ωστόσο ο Παναγιώτης να είναι εκεί. Στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές , η Ελληνοαμερικανική ομάδα , ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και η αστυνομία. Το Nafpaktianews.gr που πρώτο σας μετέφερε το ρεπορτάζ της εξαφάνισης του Παναγιώτη Κυριαζή συνεχίζει έγκυρα και έγκαιρα να σας μεταφέρει οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη. Εάν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 26340 27258.

Νεότερη ενημέρωση

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον Παναγιώτη Κυριαζή στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Η αγωνία για τον εντοπισμό του συνεχίζεται. Στις έρευνες συμμετέχουν η Ελληνοαμερικανική ομάδα , ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου , η αστυνομία , η Π.Υ.Ναυπάκτου, κάτοικοι του Νεοκάστρου,ενώ αναμένεται και σήμερα να έρθει ξανά ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ. Αν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει άμεσα με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 2634027258.

Νεότερη ενημέρωση

Η οικογένεια του Παναγιώτη Κυριαζή πριν λίγο μας έστειλε την φωτογραφία του αγνοουμένου Παναγιώτη που από χθες το απόγευμα έχουν χαθεί τα ίχνη του στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Αν κάποιος έχει δει τον Παναγιώτη να επικοινωνήσει άμεσα με το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου στο τηλέφωνο 2634027258.

Νεότερα: 19:00

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρόνου στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Ο σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ σταμάτησε τις έρευνες για σήμερα και θα συνεχίσει αύριο το πρωί. Τις έρευνες συνεχίζουν κάτοικοι , η αστυνομία , η Ελληνοαμερικανική ομάδας έρευνας και διάσωσης και ο ΕΟΕΔ Μεσολογγίου. To Nafpaktianews.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Πρώτη ενημέρωση:

Άνδρας ηλικίας 40 ετών αγνοείτε από χθες το απόγευμα στο Νεόκαστρο Ναυπακτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ξεκινήσει συγχωριανοί μαζί με την αστυνομία από χθες το απόγευμα και σήμερα πριν λίγη ώρα στις έρευνες συμμετέχει ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ και η Ελληνοαμερικανική ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Συνεχής ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...