Στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζει για τον περιορισμό της εξάπλωσης των κρουσμάτων COVID-19, ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει τις απολυμάνσεις στις δομές του και στους εσωτερικούς χώρους σχολείων και γηπέδων.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, από νωρίς το πρωί, συνεργείο του Δήμου Ναυπακτίας, προχώρησε σε απολυμάνσεις στους χώρους των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αντιρρίου, του Κλειστού Γυμναστηρίου και των Αποδυτηρίων του Αντιρρίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Ντίνος Τσουκαλάς, δήλωσε σχετικά: «Με την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων στην Ναύπακτο, προχωρήσαμε άμεσα σε απολυμάνσεις. Όπως είναι λογικό, οι δομές του Δήμου μας, τα Σχολεία και οι χώροι άθλησης έχουν προτεραιότητα και σε αυτή τη φάση επικεντρώνουμε εκεί το ενδιαφέρον μας.

Ταυτόχρονα, όλο αυτό το διάστημα, με την αρμόδια Διεύθυνση εργαζόμαστε για την καλύτερη δυνατή υποδοχή των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Τις επόμενες ημέρες οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν. Σε κάθε περίπτωση, προτρέπουμε όλους να τηρούν τις οδηγίες και να παραμείνουν ψύχραιμοι».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...