Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα σχολεία της Ναυπάκτου – Τι λένε οι μαθητές.

Σήμερα στις 12:00 νέο συμβούλιο για να αποφασίσουν

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα σχολεία της Ναυπάκτου και συνεχώς προστίθενται κι άλλα σε αυτές. Πριν λίγη ώρα οι μαθητές σχολείων της Ναυπάκτου επικοινώνησαν με το Nafpaktianews.gr και ήθελαν να ενημερώσουν τους αναγνώστες , γονείς και αρμοδίους ότι η κατάληψη γίνεται με την σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων μαθητών χωρίς να γίνονται εκβιασμοί. Καλούν τους γονείς και όλους του φορείς να σταθούν στο πλευρό τους στα δίκαια αιτήματα τους. Οι μαθητές τίθενται υπέρ της μάσκας όμως σε ένα σχολείο που απασχολεί μόνο μια καθαρίστρια μια μάσκα από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει.

Χρειάζεται καθαριότητα ολόκληρη την ημέρα που οι μαθητές είναι στα σχολεία τους.

Δείτε τι δήλωσαν μαθητές:

Σύμφωνα με τις καταστάσεις στις οποίες ζούμε ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα,θα θέλαμε να μην υπήρχαν λόγοι που θα έπρεπε να σταματήσουν την ομαλή λειτουργία της σχολικής χρονιάς.

Εμείς ως μαθητές δεν προτιθέμαστε να ρισκάρουμε τις ζωές μας και τις ζωές των κοντινών μας ανθρώπων,παριστάνοντας τα πιόνια στη σκακιέρα της κυβέρνησης.Το υπουργείο πολιτικήε προστασίας ανακοίνωσε ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 9 ατόμων,άνω του 1,5 μέτρου,επιβάλλοντας πρόστιμο στους παραβάτες 150 ευρώ,αντίθετα η κ. Κεραμέως αποφάσισε να ξεκινήσει το νέο σχολικό έτος έχοντας κατά μέσο όρο 25 μαθητές ανά σχολική αίθουσα

Όπως όλοι γνωρίζουμε,ο πειραματισμός σε ανθρώπους είναι μία κίνηση απεχθής και καταδικαστέα από το σύνολο κάθε λογής επιστημόνων,αντίληψη η οποία υπήρχε εδώ και δύο αιώνες και ξαφνικά βνλέπουμε εν έτει 2020 η κυβέρνηση αποφασίζει να μας “ρίξει” στο εργαστήριο’ ως πειραματόζωα για να καταγράψει τη ροή των κρουσμάτων με ανοιχτά σχολεία,απόδειξη ότι η τρέχουσα κυβέρνηση κάνει οτιδήποτε μπορεί ώστε να κανει επίδειξη δύναμης και εξουσίας στον Ελληνικό λαό και στους μαθητές ειδικότερα,αδιαφορώντας για την ασφάλειά μας,

Εμείς απαιτούμε να βρεθεί άμεση και βιώσιμη λύση για τη διεξαγωγή του μαθήματος,όπως να ταξινομηθούν οι μαθητές στις τάξεις με τρόπο κατάλληλο έτσι ώστε να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους μαθητές εντός της σχολικής αίθουσας έτσι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...