Συνεχίζουν να κρύβουν από πρώην προπονητή της Αργεντινής τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα

Συνεχίζουν να κρύβουν από πρώην προπονητή της Αργεντινής τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα
Συνεχίζουν να κρύβουν από πρώην προπονητή της Αργεντινής τον θάνατο του Ντιέγκο ΜαραντόναΗ κακή κατάσταση της υγείας του Κάρλος Μπιλάρδο έχει αναγκάσει την οικογένειά του να συνεχίζει να κρύβει τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα παρότι έχουν περάσει ήδη οκτώ ημέρες.

Η υγεία του Κάρλος Μπιλάρδο τα τελευταία χρόνια είναι σε κάκιστη κατάσταση με τον ίδιο να πάσχει από το σύνδρομο Χακίμ – Άνταμς, μια σπάνια νευροεκφυλιστική πάθηση. Για τον λόγο αυτό, όπως έκανε γνωστό ο αδερφός του Χόρχε, παρότι έχουν περάσει οκτώ ημέρες από τον θάνατο του Μαραντόνα, ο 82χρονος πρώην προπονητής της Αργεντινής, ακόμα δεν γνωρίζει ότι ο Ντιέγκο δεν βρίσκεται πια στην ζωή.

Μάλιστα, ο Χόρχε Μπιλάρδο, έχει σκεφτεί κι ένα σχέδιο ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή να πει τα δυσάρεστα νέα. Για τον λόγο αυτό ήρθε σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής του 1986 όπως ο Όσκαρ Ρουτζέρι οι οποίοι είχαν προπονητή τον Κάρλος Μπιλάρδο στο Μουντιάλ του Μεξικό, για να τον επισκεφτούν και σιγά σιγά να τον προετοιμάσουν για τα δυσάρεστα.

Φοβούνται για την υγεία του Κάρλος Μπιλάρδο

πηγή: filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...