Συντάσσεται με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας

Την άποψη ότι θα πρέπει ο δήμος Ναυπακτίας να συνταχθεί με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων για την ανεργία στο συλλαλητήριο της Κυριακής στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Ωστόσο αρχικά εκφράστηκε η άποψη,να συμπληρωθεί το ανακοινωθέν του δήμου Πατρέων με ένα ψήφισμα για την τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας,κάτι που είχε κάνει σαφές ο δήμαρχος Πατρέων Κ.Πελετίδης κατά την τελευταία του επίσκεψη στο δημαρχείο της Ναυπάκτου.

Α.Κοτσανάς: 5oς πυλώνας της γέφυρας ο Πελετίδης,6ος ο Κατσιφάρας

΄Ετσι χαρακτήρισε ο Ανδ..Κοτσανάς,τη σχέση που έχει αναπτύξει τόσο ο δήμαρχος Πατρέων,όσο και ο Περιφερειάρχης με τη γέφυρα.Ο κ. Κοτσανάς χαρακτήρισε επίσης προβοτατόρικη την ανάρτηση από τοπικό blog μέσα από την οποία απειλούν οι άνθρωποι της γέφυρας με αποχώρηση από τον διάλογο στις 30 του μήνα αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες διαλόγου.Στα πλαίσια της καλής πίστης με τον απέναντι δήμο Πατρέων-ανέφερε ο κ. Κοτσανάς- θα πρέπει να υπάρξει στήριξη στο εν λόγω ψήφισμα,χωρίς όμως να χαθεί ο βασικός μας στόχος που είναι η τιμολογιακή πολιτική της γέφυρας.

Από την πλευρά του ο κ. Μπουλές υποστήριξε την άποψη ότι το δημοτικό  συμβούλιο θα πρέπει να συνταχθεί με το ψήφισμα του δήμου Πατρέων,αφού κάτι τέτοιο επιτάσσει ο χαρακτήρας της συνδιοργάνωσης.,ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Γ.Ράπτης δεν συμμερίστηκε τις κομματικές -όπως είπε-αναζητήσεις του δημάρχου Πατρέων,μένοντας προσηλωμένος στις ανάγκες του δήμου Ναυπακτίας.Αυτός ήταν και ο λόγος που απείχε από την ψηφοφορία η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...