Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Λετίσια έφεραν αναστάτωση στο παλάτι

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Λετίσια έφεραν αναστάτωση στο παλάτι
Το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο, στο παλάτι της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας. Μετά το σάλο που ξέσπασε για την μικρότερη κόρη του βασιλιά, Κριστίνα, όταν κρίθηκε ύποπτη για το διαβόητο σκάνδαλο διαφθοράς στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγός της, τώρα ένα νέο γεγονός έρχεται να προσθέσει άγχος και πονοκέφαλο στα ήδη σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια.

Η πριγκίπισσα Λετίσια, έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση ενός βιβλίου που φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές από τη ζωή της. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Ισπανίδα πριγκίπισσα μίλησε στον κόσμο υποστηρίζοντας ότι είχε κάνει έκτρωση το 2002, την εποχή δηλαδή που ήταν ακόμη δημοσιογράφος και προτού γνωρίσει και παντρευτεί τον πρίγκιπα Φελίπε, όπως ακριβώς αναφέρει και ο συγγραφέας του βιβλίου που τυγχάνει να είναι εξάδελφος της Ισπανίδας πριγκίπισσας.

Η αποκάλυψη έφερε μεγάλη αναταραχή στους βασιλικούς κόλπους, αφού η έκτρωση ήταν και συνεχίζει να θεωρείται, ταμπού για την συντηρητική κοινωνία της Ισπανίας.

Στο βιβλίο του Ντέιβιντ Ροκασολάνο με τίτλο «Adios Princesa», που κυκλοφόρησε ο άλλοτε αγαπημένος ξάδερφος της Λετίσια, αναφέρεται πως το Παλάτι γνώριζε για την έκτρωση. Αποφάσισε μάλιστα να αποκρύψει το γεγονός, ζητώντας επιτακτικά από την ιδιωτική κλινική στην οποία η Λετίσια είχε κάνει την έκτρωση τον Οκτώβριο του 2002, να καταστρέψει οποιαδήποτε σχετικά έγγραφα!

Μάλιστα, λίγα 24ωρα προτού το βιβλίο κυκλοφορήσει στην αγορά, η καθολική εφημερίδα «La Gaceta» έγραψε στο πρωτοσέλιδό της ότι θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για την υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό, η πριγκίπισσα Λετίσια, δεν αντέχει το αυστηρό πρωτόκολο του παλατιού και πολλές φορές έχει ενοχλήσει το συντηρητικό κοινό με δηλώσεις ή ενέργειες, οι οποίες δεν συνάδουν με την εικόνα της πριγκίπισσας που είχαν μέχρι τώρα στο μυαλό τους.

Το παλάτι πολύ θα ήθελε, για παράδειγμα, να ξεχάσει τον πρώτο γάμο της Λετίσια, που προς μεγάλη ανακούφιση της βασιλικής οικογένειας δεν έληξε με διαζύγιο αλλά με ακύρωση, όπως επίσης και την ατυχή στιγμή κατά την οποία η πριγκίπισσα διέκοψε τον σύζυγό της μπροστά στις κάμερες ζητώντας του να την αφήσει να… ολοκληρώσει.

Ο «πάγος» με τους υπηκόους της άρχισε να σπάει μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μαδρίτη το 2004, όταν αρνήθηκε να υπακούσει τους συμβούλους ασφαλείας και επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο, ενώ κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των Ισπανών μετά τον θάνατο της αδερφής της και τη γέννηση των δύο παιδιών της.

Παρ όλα αυτά, η Λετίσια μοιάζει να βρίσκεται ακόμη στη… βασική πριγκιπική εκπαίδευση, αφού είναι ψυχρή δημοσίως, ακόμη και με τον σύζυγό της και δεν φαίνεται να μοιράζονται καμιά κοινή ενασχόληση.

Εκείνος πηγαίνει στην εκκλησία εκείνη όχι, εκείνος λατρεύει την ιστιοπλοϊα εκείνη παθαίνει ναυτία, εκείνος σιχαίνεται την αστρολογία εκείνη, πάλι, διαβάζει ανελλιπώς τα ζώδια. Το μόνο που της αναγνωρίζουν άπαντες είναι το καλό γούστο.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...