Συντριβή αεροσκάφους στο Πακιστάν: Πληροφορίες για τουλάχιστον δύο επιζώντες

Συντριβή αεροσκάφους στο Πακιστάν: Πληροφορίες για τουλάχιστον δύο επιζώντες
Συντριβή αεροσκάφους στο Πακιστάν: Πληροφορίες για τουλάχιστον δύο επιζώντες


22/05/2020 – 16:17

Ελπίδα μέσα στα συντρίμμια, καθώς αξιωματούχοι της Πολιτικής Αεροπορίας του Πακιστάν ανέφεραν ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι επέζησαν από το αεροπορικό δυστύχημα κοντά στο Καράτσι,σύμφωνα με το AP. Το αεροσκάφος συνετρίβη νωρίτερα ενώ μετέφερε 107 ανθρώπους, 99 επιβάτες και 8 μέλη πληρώματος.

Νωρίτερα ο δήμαρχος του Καράτσι είχε ανακοινώσει ότι όλοι οι επιβαίνοντες είχαν σκοτωθεί, ενώ τοπικά Μέσα μετέδωσαν πλάνα όπου ένας ζωντανός άνδρας μεταφερόταν σε φορείο.

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, περίπου 3,2 χλμ. μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο στο Καράτσι. Η πτήση PK8303 πετούσε από τη Λαχόρη στο διεθνές αεροδρόμιο Τζινάχ στο Καράτσι. Το Airbus A320 των Πακιστανικών Αερογραμμών έχει προκαλέσει ζημιές στα σπίτια της περιοχής.

Στο σημείο βρίσκονται διασώστες και κάτοικοι της περιοχής που προσπαθούν να βοηθήσουν. Εκπρόσωπος των Πακιστανικών Αερογραμμών ανέφερε πως το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί όταν χάθηκε η επαφή με τον πύργο ελέγχου.

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί η αιτία της τραγωδίας, ενώ ο επικεφαλής των Αερογραμμών είπε ότι ο πιλότος ανέφερε στον πύργο ελέγχου πως αντιμετώπιζε τεχνικές δυσκολίες στο αεροσκάφος.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...