ΣΥΡΙΖΑ για ΔΟΛ: Ξαφνικά έγινε διαπλεκόμενος, ενώ μέχρι προχθές ήταν υπόδειγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας

Με ανακοίνωσή του τοποθετείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη και  την τοποθέτηση του Βασίλη Μουλόπουλου.

Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «όσκαρ γραφικότητας, υποκρισίας και ψευτιάς», λέγοντας ότι «ξαφνικά ο ΔΟΛ έγινε διαπλεκόμενος ενώ μέχρι προχθές ήταν το υπόδειγμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί από τη χρεοκοπία».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να μιλήσουν «για το δάνειο ύψους 96 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο ΔΟΛ λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά.  Υπήρξε ή όχι πολιτική παρέμβαση για το συγκεκριμένο δάνειο;», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Τα γεγονότα είναι γνωστά, και οι εκπρόσωποι της διαπλοκής δεν μπορούν να ξεγελάσουν πια κανέναν.

Τα κόμματα που επί χρόνια μεθόδευσαν με συστηματικό τρόπο τον σχηματισμό του τριγώνου διαπλοκής ανάμεσα στο πολιτικό σύστημα, τις τράπεζες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κόμματα που μοίραζαν δάνεια με «αέρα», αλλά  και κρατική διαφήμιση στους αρεστούς τους, οδηγώντας την πολιτική και τον ελληνικό τύπο σε απαξίωση, μόνο και μόνο για να διατηρηθούν στην εξουσία, εξαπολύουν μύδρους κατά της διαπλοκής.

Ξαφνικά ο ΔΟΛ έγινε διαπλεκόμενος ενώ μέχρι προχθές ήταν το υπόδειγμα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί από τη χρεοκοπία.

 Όσκαρ γραφικότητας, υποκρισίας και  ψευτιάς.

 Ας μας πουν, για παράδειγμα, οι κατά τα άλλα λαλίστατοι εκπρόσωποι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ,  κάτι για το δάνειο ύψους 96 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που πήρε ο ΔΟΛ λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά.  Υπήρξε ή όχι πολιτική παρέμβαση για το συγκεκριμένο δάνειο;

Το έχουν καταλάβει και γι’ αυτό φοβούνται: οι πρακτικές αυτές συνιστούν οριστικά παρελθόν. Η νομιμότητα θα επικρατήσει, η διαπλοκή θα ηττηθεί οριστικά, όση λάσπη κι αν ρίξουν, όσες κραυγές περί “σκανδάλου” κι αν βγάζουν οι αιωνίως βουτηγμένοι στα σκάνδαλα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...