Μετά από εκλογές του συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουλίου στην έδρα του συλλόγου (Ξενοδοχείο Κιρκινεζος),και ψήφισαν 22 μέλη,οριστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με την επωνυμία: Περιβαλλοντικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Κρυονερίου.

Διοικητικό Συμβούλιο: Δημήτρης Γκίκας – Πρόεδρος Μάρκος Μυκωνιάτης – Αντιπρόεδρος Νικολέτα Κιρκινέζου – Ταμίας Χαρίλαος Μπερτσιάς – Γραμματέας Λάμπρος Τσιμιτσέλης – Μέλος Σπυρίδων Μπράτσος – Μέλος Ιωάννης Μούρκος – Μέλος

Στόχοι και σκοπος δημιουργίας του συλλόγου.

1. Η καλλιέργεια και ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής στον οικισμό του Κρυονερίου και στην ευρύτερη περιοχή του (Καβουρότρυπα, Μπερτσάικα, Γαλατάς κλπ).

2. Η καλλιέργεια και ανάπτυξη πολιτιστικών (πνευματικών, καλλιτεχνικών, λογοτεχνικών, επιστημονικών, αθλητικών), δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

3. Η γνωριμία, η συνεργασία και η ανάπτυξη πνεύματος αλληλοβοηθείας, σύμπνοιας και ευθύνης των κατοίκων της περιοχής.

4. Η ανάδειξη, εξωραϊσμός, ανάπτυξη, ανάπλαση και αξιοποίηση όλων των χώρων (πάρκα, κοινόχρηστοι αναξιοποίητοι χώροι) που διευκολύνουν και ομορφαίνουν τη διαβίωση των κατοίκων και προστατεύουν το περιβάλλον καθώς και η προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχής του ορεινού όγκου του όρους της Βαράσοβας.

5. Η ανάδειξη και η παρέμβαση με προτάσεις στα διοικητικά όργανα των προβλημάτων των δρόμων, της κυκλοφορίας των οχημάτων, των πεζόδρομων, πεζοδρομίων, πάρκων ψυχαγωγίας, παραλιών κ.τ.λ.

6. Η δημιουργία χώρων ψυχαγωγίας, άθλησης, αθλητικών τμημάτων, μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και χορού, τμημάτων που θα ασχολούνται με την τεχνολογία και θα απευθύνονται κυρίως στους νέους αλλά και σε όλες τις ηλικίες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...