Σφακιανάκης για Ρέμο: “ποιος είναι αυτός και με τι πνευματικό επίπεδο;

Σφακιανάκης για Ρέμο:
Ούτε η πρόβα τζενεράλε για τις εμφανίσεις του με την Αγγελική Ηλιάδη δεν απέτρεψε τον Νότη Σφακιανάκη από το να «κεραυνοβολήσει» ακόμα μία φορά τον Αντώνη Ρέμο, με αφορμή το tweet του που τον παρότρυνε να.. μαζευτεί!

«Με ενοχλεί αν κάποιος πει κάτι ανυπόστατο για μένα. Ποιός είναι αυτός, με ποιό μέγεθος και ποιό πνευματικό επίπεδο, που θα μου πει εμένα να μην λέω την γνώμη μου;», είπε ο Notis μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και πρόσθεσε: «πώς μπορώ να σου λέω να μην έχεις γνώμη εσύ, να μην την λες δημόσια, αλλά εγώ να την εκφράζω την γνώμη μου;».

Απεναντίας, σφίγγα ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, που ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. «Μιλάμε για την πρεμιέρα και μόνο για την πρεμιέρα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για την πρεμιέρα τους -το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας- οι δύο τραγουδιστές υποσχέθηκαν ένα πρόγραμμα με αγαπημένα και καλά τραγούδια, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τους καημούς της κρίσης!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...