Σφράγισαν το μαγαζί της Κατερίνας Λάσπα στο Χαλάνδρι

Λόγω της κατάστασής της -μπήκε πλέον στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης-δεν μπορούσε να βρίσκεται κάθε βράδυ στο μαγαζί επιβλέποντας τα πάντα, όπως έχει συνηθίσει να πράττει.

Πέρυσι τον Μάρτιο κάποιοι έκλεψαν τριάντα χιλιάδες ευρώ από το Ctalin, το μπαρ που διατηρεί η Κατερίνα Λάσπα στο Χαλάνδρι, το οποίο φέρεται να της έχει παραχωρήσει ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος.

Φέτος, πριν από λίγες ημέρες το μπαρ σφραγίστηκε αφού μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί είκοσι εφτά αποδείξεις, με την έγκυο  τηλεπαρουσιάστρια, να αναζητάει τα αίτια για το συμβάν.

Κάποιοι λένε ότι αυτό συνέβη επειδή λόγω της κατάστασής της-μπήκε πλέον στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης-δεν μπορεί να βρίσκεται κάθε βράδυ στο μαγαζί επιβλέποντας τα πάντα, όπως έχει συνηθίσει να πράττει.

Η ουσία είναι ότι στον έλεγχο που διενήργησαν άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν ότι δεν είχε κοπεί ο προαναφερθείς αριθμός αποδείξεων με αποτέλεσμα το μπαρ να σφραγιστεί για δύο ημέρες.

Επιβλήθηκε και το ανάλογο πρόστιμο, ενώ όπως ενημερώθηκε η Κατερίνα Λάσπα, αν σε επόμενο έλεγχο συμβεί ξανά το ίδιο, το Ctalin θα σφραγιστεί για δέκα ημέρες.
 

Το καταραμένο μπαρ

Μπορεί ο Νεκτάριος Νικολόπουλος να είναι υπεύθυνος-μαζί με τον Παύλο Γιαβή και την ομάδα τους-για κάποια από τα πιο πετυχημένα νυχτερινά concept της Αθήνας, όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά που τράβηξε με συγκεκριμένο μπαρ στο Χαλάνδρι, πριν το παραχωρήσει στην Κατερίνα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν κατά καιρούς, δέχθηκε έναν πόλεμο από τη τότε δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παίζει μουσική με dj, αλλά μόνο με ραδιόφωνο!

Αυτοί που θυμούνται το παλιό μικρό Ctalin, δεν έχουν ξεχάσει το περίφημο ραδιόφωνο που ήταν συντονισμένο σε ξένο ραδιοφωνικό σταθμό, που έπαιζε μουσική εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο.

Οι πελάτες βέβαια άκουγαν τις διαφημίσεις, ενώ η ένταση ήταν τόσο χαμηλή, που τις κουβέντες από μια παρέα τις άκουγαν άλλες πέντε, κάτι πάντως που δεν εμπόδισε την κοσμοσυρροή.

Η μετακόμισή του λίγο πιο κάτω σε έναν σαφώς μεγαλύτερο χώρο, έλυσε κάποια από τα προβλήματα, όπως αυτό της μουσικής όχι όμως τα πάντα.       

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/273918-Sphragisan-to-magazi-tes-Katerinas-Laspa-sto-CHalandri ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...