Σφράγισε την πρόκριση ο ΠΑΣ στον Εύοσμο

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ  

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα στον παγωμένο Εύοσμο με 1-0 και πανηγυρίζει την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και ένα καλύτερο δεύτερο επεφύλασσε ο αγώνας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου, τον οποίον παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές (περίπου 10 ήταν οι υποστηρικτές των φιλοξενούμενων).

Ο Νίκος Νεντίδης χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς, εν αντιθέσει με τον Γιάννη Πετράκη, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα προερχόταν από δύο ματς πρωταθλήματος εντός έξι ημερών.

Ελάχιστες αξιόλογες φάσεις επεφύλασσε το α’ ημίχρονο της αναμέτρησης, απόρροια και του βαρύ αγωνιστικού χώρου.

Υπό κρύο αέρα και χιονόπτωση, το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με κατοχή 52% για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ίδιο αριθμό τελικών (4), αλλά και ένα γκολ.

Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ο Βιντάλ έδωσε στον Ακόστα, εκείνος σέντραρε από αριστερά και ο Δώνης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Ο Νεντίδης έριξε γρήγορα στη μάχη τους Αργυρίου και Τάι, άλλαξε τη διάταξη σε 4-3-3 και γενικώς προσπάθησε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, η οποία κέρδισε μέτρα, αλλά με εξαίρεση ένα πλασέ του Τριανταφυλλάκου στο 51’ δεν απείλησε την εστία του Πασχαλάκη.

Ως εκ τούτου, ο 2ος της Σούπερ Λίγκας νίκησε τον 1ο της Football League και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι «Σταχυοφόροι» θα τα δώσουν όλα στο τελευταίο ματς με την Ξάνθη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Πάτο, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59’ Τάι), Ουνγιαλίδης, Δεινόπαπας (46’ Αργυρίου), Γκέσιος (82’ Θεοδωρίδης), Φιλίπε.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (57’ Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87’ Μασούρας).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...