Μόλις 4000 ευρώ στα ταμεία του δήμου για το υπόλοιπο του έτουςΓεγονός η 10η αναμόρφωση του προυπολογισμού

-Στα “τυφλά” έργα με προφορικές αναθέσεις -Kαμπανάκι του αντιδημάρχου οικονομικών για την πορεία εκτέλεσης του προυπολογισμού

-Πορευόμαστε με συνεχείς αναμορφώσεις κι αυτό είναι λάθος !!!

Το Γκρίζο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείται ο δήμος Ναυπακτίας,ανέπτυξε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά,ο νέος αντιδήμαρχος οικονομικών Σωκράτης Παπαβασιλείου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Οι συνεχείς αναμορφώσεις στον προυπολογισμό δεν είναι καλό σημάδι για την πορεία των οικονομικών του δήμου τόνισε ο αντιδήμαρχος λέγοντας ότι πρόκειται για την 10η στη σειρά αυτό το έτος.Οι αναμορφώσεις πραγματοποιούνται σε εξαιρετικές και έκτακτες περιπτώσεις.

Η πορεία των οικονομικών του δήμου Ναυπακτίας είναι δυσάραστη,αφού μια σειρά γεγονότων που δεν είχαν προβλεφθεί δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα στην πορεία τους.Ο κ.Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην κινητικότητα υπαλλήλων που βρίσκεται σε εξέλιξη εδω και καιρό στο δήμο στραγγαλίζοντας τα οικονομικά ως προς το σκέλος της μισθοδοσίας τους.

Τα χρήματα που είχαν προβλεφθεί για ολόκληρο το έτος έχουν δαπανηθεί στο σύνολό τους μέχρι το τέλος Αυγούστου απομένοντας στα ταμεία κάτι περισσότερο από 4000 ευρώ.Οι προφορικές αναθέσεις έργων σε ιδιώτες έχουν επίσης αρνητικό αντίκτυπο στα οικονομικά αλλά και στην αξιοπιστία του δήμου,αφού ούτε συγκεκριμένα ποσά είχαν δεσμευτεί,αλλά ούτε καν ο δήμος βρίσκεται σε θέση για να διαπιστώσει την ορθή εκτέλεση του έργου.Ως εκ τούτου,τόνισε ο κ. Αντιδήμαρχος βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο.

Επίσης,μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο,δεν έχουν προβλεφθεί επίσης μέσα στον προυπολογισμό όπως η γιορτή του Αγίου Δημητρίου,η γιορτή κάστανου και τσίπουρου στην Άνω Χώρα,η γιορτή Μανιταριού στην Κεντρική και η Χειμωνάδα στο Καταφύγιο.Γιορτές δηλαδή που είναι προγραμματισμένες για τα μισά του επόμενου μήνα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...