Σύβοτα: Πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα που έκανε parasailing

«Μέσα σε ένα λεπτό ήρθε ένα φοβερό μπουρίνι και χάθηκε ο έλεγχος»

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στα Σύβοτα κατά την οποία έχασε τη ζωή της κάνοντας αλεξίπτωτο θαλάσσης (parasailing) μια γυναίκα 62 ετών φέρνει στο φως το iefimerida.gr.

To τραγικό περιστατικό που έχει σοκάρει το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, όταν το μπουρίνι που ξέσπασε στην περιοχή είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί ο ιμάντας που κρατούσε την γυναίμ με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χάσει τη ζωή της.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σκάφους στο iefimerida.gr για την τραγωδία

Το iefimerida.gr συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του σκάφους που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο άθλημα. Φανερά σοκαρισμένος δήλωσε: «Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έκανα ότι μπορούσα για να την σώσω. Η θάλασσα ήταν λάδι και ο καιρός καλός. Μέσα σε ένα λεπτό ήρθε ένα φοβερό μπουρίνι και χάθηκε ο έλεγχος. Είμαι σοκαρισμένος. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για εμένα. Ή γυναίκα ήταν Ελληνίδα και είχε έρθει για να διασκεδάσει».

Aμέσως μετά την τραγωδία, ιδιωτικό σκάφος έσπευσε για τη διάσωσή της, ωστόσο η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Θανάσιμος τραυματισμός ημεδαπής μετά από χρήση θαλάσσιου μέσου αναψυχής (αλεξίπτωτου) και πτώση της στη θαλ. περ. μεταξύ Συβoτων Θεσπρωτίας και νότιας Κέρκυρας. Η ανωτέρω μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις της στα Σύβοτα».

πηγή:iefimerida



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...