Σύλληψη δύο ατόμων για αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (7-12-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 30 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο, πολύ κοντά στην οικία του, να εναποθέτει στη ρίζα κορμού δένδρου μια δόση ηρωίνης την οποία προόριζε για αγοροπωλησία. Παράλληλα έξω από το σπίτι του αλλοδαπού εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος ημεδαπός καθότι στην κατοχή του βρέθηκε μια χάρτινη συσκευασία ηρωίνης συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου.

Από την Αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προέκυψε ότι ο 30χρονος είχε προμηθευτεί την ηρωίνη από τον 34χρονο αλλοδαπό.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 955 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...