Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές.

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές σε καταστήματα στην περιοχή του Αιγίου.

Συνελήφθη χθες (27-11-2011) το μεσημέρι στο Αίγιο, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 30 ετών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, προχθές (26-11-2011) το απόγευμα στο Αίγιο, ο 30χρονος μπήκε σε κατάστημα mini

market, 33χρονης ημεδαπής, όπου εκμεταλλευόμενος την απασχόληση της ιδιοκτήτριας με εργασίες τοποθέτησης προϊόντων στα ράφια του καταστήματος, αφαίρεσε από το πάγκο του ταμείου ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν την επόμενη ημέρα τον 30χρονο τον οποίο και συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρήκαν το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει από το κατάστημα το οποίο αφού κατέσχεσαν, το παρέδωσαν στην 33χρονη.

Έπειτα, από την έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, προέκυψε ότι τους τελευταίους δυο μήνες, ο 30χρονος είχε διαπράξει με την ίδια μέθοδο άλλες τέσσερις κλοπές σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και χρήματα.Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και μια καταδικαστική απόφαση ύψους τριών μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών για κλοπή.

Ο συλληφθεις θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...