Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη χθες (27-11-2011) νωρίς το πρωί στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 47 ετών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.Ειδικότερα, χθες (27-11-2011) πολύ νωρίς το πρωί στη Πάτρα, ο 47χρονος διέρρηξε κρεοπωλείο 34χρονου ημεδαπού, μπήκε στο εσωτερικό του

καταστήματος αλλά τράπηκε σε φυγή καθότι έγινε αντιληπτός από περιοίκους.Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή ενηργησαν άμεσες έρευνες με αποτέλεσμα τον εντοπισμό 47χρονου σε κοντινή απόσταση από το κρεοπωλείο και τη σύλληψη του.Από την Αστυνομική έρευνα που ενηργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 47χρονος τις τελευταίες δυο ημέρες είχε διαπράξει άλλες δυο περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

  • Προχθές (26-11-2011) το απόγευμα στη Πάτρα είχε αφαιρέσει από 54χρονο ημεδαπό ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο.Χθες (27-11-2011) το μεσημέρι στη Πάτρα, οδηγώντας το κλεμμένο μηχανάκι επιχείρησε να αρπάξει την τσάντα 30χρονης ημεδαπής. Η παθούσα αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να τη ρίξει στο έδαφος και να τη σύρει για περίπου δυο μετρά τραυματίζοντας την στα χέρια και στα πόδια. Έπειτα ο δράστης εγκατέλειψε στο σημείο το δίκυκλο και τράπηκε σε φυγή.Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 54χρονο.

Ο συλληφθεις οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενωπιον του κ. Ανακριτή Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...