Συλλυπητήρια για το θάνατο του Νίκου Σκιαδά εκφράζει το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας, γνωστοποιώντας παράλληλα την απόφαση να καταθέσει χρηματικό ποσό στο Παράρτημα της  ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο ως ύστατο φόρο τιμής.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας  εκφράζει στην οικογένειά  τα ειλικρινή συλλυπητήριά του και τη θλίψη του για το θάνατο του αγαπητού μας συναδέρφου και συνεργάτη γεωπόνου Νίκου Σκιαδά.

Ο εκλιπών, μεταξύ όλων των άλλων δραστηριοτήτων του, υπήρξε μέλος και πρόεδρος του Συνδέσμου  Γεωπόνων Αιτωλίας και Ακαρνανίας επί σειρά ετών.

Διακρίθηκε όλα αυτά τα χρόνια για τη διορατικότητά του, το πνεύμα πρωτοπορίας και έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα τόσο ως επιστήμονας  στον γεωτεχνικό χώρο αλλά και στην κοινωνία με την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά.

Υπήρξε συνεργάτης μας και συνδιοργανωτής σε πολλές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που οργανώσαμε τα τελευταία έτη.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, τιμώντας τη μνήμη του αγαπητού μας συναδέρφου και γνωρίζοντας ότι αυτό αποτελεί και επιθυμία της οικογένειά του, αποφάσισε όπως, αντί στεφάνου, καταθέσει χρηματικό ποσό στο Παράρτημα της   ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο ως ύστατο φόρο τιμής.

Κύριε Νίκο σε αποχαιρετούμε με τιμή και σεβασμό.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...