Σύσκεψη στο δημαρχείο για το Τ.Ε.Ι.

Το μεταπτυxιακό στο Αντίρριο.

Παράσταση στην περιφέρεια για την εκμετάλλευση του οικοπέδου των 6,5 στρεμμάτων στο Σκα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου ο Γ.Μπουλές για το πρόβλημα χρηματοδότησης του μισθώματος.

Καθορίστικε η στάση του δήμου στη συνάντηση της Τρίτης υπό τον Μ.Σαλμά για την τύχη των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπ/σης στο νομό.

Χωρίς την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.Ιεροθέου,συνεδρίασε σήμερα στο δημαρχείο η επιτροπή που συγκροτήθηκε την Κυριακή στο δημοτικό συμβούλιο,για την τύχη του τοπικού παραρτήματος του Τ.Ε.Ι .

Η επιτροπή αποτελούμενη από τον δήμαρχο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ,τον κ.Παπαθανάση της μείζωνος αντιπολίτευσης,τον κ.Κοτσανά,τον κ.Καρακώστα,με την παρουσία και του προέδρου του ιδρύματος του Τ.Ε.Ι κ.Πολίτη-Στεργίου εξέτασε τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο δήμος κατά τη συνάντηση που έχει προκαλέσει στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη ο υφ.Υγείας κ.Σαλμάς σχετικά με την τύχη των τμημάτων της ανώτατης εκπ/σης στο νομό Αιτωλ/νίας.

Επίσης συζητήθηκε και το πρόβλημα του μισθώματος ύψους 190.000 ευρώ το χρόνο και τον τρόπο που θα μπορεί ο δήμος να συνεισφέρει σ’αυτό.Γι’αυτό το λόγο ο δήμαρχος θα ταξιδέψει επίσης στην Αθήνα ώστε να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ελγκτικού συνδρίου για να ξεπεραστούν οι νομικοί σκόπελοι ώστε να μπορεί ο δήμος να συμμετέχει σ’αυτό.

Για το θέμα με το μεταπτυχιακό φαίνεται ότι προκρίνεται η πρόταση Κοτσανά που πρότεινε το κτήριο του πνευματικού κέντρου στο Αντίρριο,κάτι που ενθουσίασε και τον πρόεδρο του ιδρύματος κ.Πολίτη κατά την επίσκεψή του σ’αυτό.Μένει να αποφασίσει σχετικά γι’αυτό ο δημοτικό συμβούλιο.

Επίσης για τη μεσομακροπρόθεσμη λύση στέγασης του τμήματος του Τ.Ε.Ι σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποφασίστικε ο δήμος να παραστεί σε συνάντηση με τον περιφερειάρχη κ.Κατσιφάρα ώστε να βρεθεί τρόπος ένταξης σε ΕΣΠΑ  η δημιουργία κτηρίου σε οικοπέδο κοντά στο Σκα επιφάνειας 6,5 στρεμμάτων.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αυτοι που θα ειναι υπευθυνοι για την απομακρυνση του ΤΕΙ απο την πολη να ειναι ετοιμοι να αναλαβουν και τις ευθυνες τους.
    Που πηγαν οι προεκλογικες υποσχεσεις του τεχνοκρατη Μπουλε και ποιες προσπαθειες εχει κανει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...