Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας για τον COVID-19-Βασίλης Γκίζας: «Οφείλουμε να συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε υπεύθυνοι»

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας για τον COVID-19

Βασίλης Γκίζας: «Οφείλουμε να συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε υπεύθυνοι»

Σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο κ.Βασίλη Γκίζα σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στον COVID-19, αλλά και την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και περιορισμού της διασποράς του ιού, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 στο Δημαρχείο Ναυπακτίας. Σε αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας και Ιατρός κ.Γιώργος Σιμάκης, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου κ.Βασιλική Μουσγά, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας κ.Θανάσης Κιούσης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου κ.Παναγιώτης Κυρίτσης και η Διοικήτρια του Λιμενικού Σταθμού Ναυπάκτου κ.Μαρία Θωμοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, υπήρξε ενημέρωση από τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Ναυπάκτου και Άνω Χώρας για την έως σήμερα διαμορφωθείσα κατάσταση στον Δήμο Ναυπακτίας, ενώ τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα διαχείρισης και τήρησης των κανόνων ατομικής προστασίας. Αυτό που ιδιαίτερα επισημάνθηκε από την πλευρά των ιατρών είναι πως, όσον αφορά στις μάσκες, αυτές θα πρέπει να είναι κατάλληλες, αλλά και να χρησιμοποιούνται με ορθό τρόπο. Ταυτόχρονα, στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατό το πλύσιμο των χεριών, θα πρέπει να γίνεται συχνή χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων από όλους.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, σημείωσε: «Η συγκεκριμένη σύσκεψη αποτελεί συνέχεια των συσκέψεων που πραγματοποιούμε σε συστηματική βάση με τους υγειονομικούς φορείς, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Η διαρκής αυτή επικοινωνία μάς δίνει τη δυνατότητα να εκτιμούμε τα δεδομένα, τόσο ως προς την πορεία εξέλιξης του ιού στον Δήμο μας όσο και ως προς την εφαρμογή των μέτρων που τίθενται από την Κυβέρνηση. Θα επαναλάβω για ακόμη μία φορά ότι οφείλουμε, ο καθένας ατομικά, να είμαστε υπεύθυνοι και να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Ως Δήμος βρισκόμαστε σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμοδίους και σε κεντρικό επίπεδο και παραμένουμε σε διαρκή ετοιμότητα. Τη δεδομένη στιγμή απαιτείται νηφαλιότητα και αυξημένη προσοχή. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...