Σώτη Τριανταφύλλου: “Βιάστηκε να μας “καπελώσει” ο Κώστας Σημίτης”

Σώτη Τριανταφύλλου:
Οι προβληματισμοί, οι ζυμώσεις, και τα επιχειρήματα για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς συνεχίζονται δύο ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του κειμένου των 58. 
Η συγγραφέας και αρθρογράφος Σώτη Τριανταφύλλου που συνυπέγραφε το κείμενο εξέφρασε τη δυσφορία της για την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99.5, δήλωσε για την παρέμβαση του Κώστα Σημίτη: «Σκέφτηκα ότι βιάστηκε και δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει και ότι κατά κάποιο τρόπο, χωρίς ίσως να το θέλει, γιατί δεν πιστεύω ότι το έκανε με κάποιο στόχο, μας καπέλωσε κάπως. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό…»

Αναφερόμενη στην απόφασή της να υπογράψει το κείμενο, είπε: «Έχω την αθωότητα του απλού πολίτη. Δεν έχω αναμειχθεί ποτέ, δεν ξέρω από ίντριγκες, από κρυφές ατζέντες κτλ.

Τίποτε από αυτά. Δεν υπήρξα ποτέ ΠΑΣΟΚ. Ψήφιζα πάντοτε μικρά, ό,τι υπήρχε πιο περιθωριακό στο όριο του ορθολογισμού και ποτέ δεν έβγαινε βουλευτής από αυτά τα κόμματα που ψήφιζα. Και νομίζω το ίδιο έχει γίνει και με άλλους από τους 58.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...