“Τέλειωσε” Το ταξίδι για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου

«ΤΕΛΕΙΩΣΕ» ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ     63-54

Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας παίχτηκε ο επίλογος της καταπληκτικής πορείας του παιδικού του ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς στον ημιτελικό του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ ηττήθηκε από τον Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων. Τα παιδιά του ΠΑΣ ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με καλές άμυνες και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα στο 1ο δεκάλεπτο, με σκορ 15-20. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα των Ιωαννίνων εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των παιδιών του ΠΑΣ στην άμυνα, τόσο στα ριμπάουντ όσο και στις κακές επιστροφές, και κατάφερε με το τέλος του ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα με 37-32. Τα παιδιά του ΠΑΣ δεν μπήκαν δυνατά ούτε στο 3ο δεκάλεπτο, κάνοντας αρκετά λάθη, τα οποία δεν άφησε ανεκμετάλλευτα η τυπικά γηπεδούχος ομάδα παίρνοντας διψήφια διαφορά 53-40. Τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου προσπάθησαν, στο 4ο δεκάλεπτο, να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να μειώσουν την διαφορά στους 6 πόντους αλλά η υπεροχή των γηπεδούχων στα ριμπάουντ αμυντικά και επιθετικά δεν επέτρεψε την ολική ανατροπή, με τελικό σκορ 63-54. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τα παιδιά του ΠΑΣ να ευχαριστούν τους πενήντα και πλέον φίλους και γονιούς που ακολούθησαν την ομάδα και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα αντάξια του θεάματος που παρακολούθησαν, από δύο πολύ καλές ομάδες.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων για την πρόκρισή της στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Νικόπολη Πρέβεζας, καθώς ήταν καλύτερη στο σύνολο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του ΠΑΣ για την προσπάθειά τους, καθώς δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι, αλλά και για ολόκληρη την φετινή τους πορεία τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και για το ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκειά της.

Το ταξίδι δεν τελείωσε, τώρα ΑΡΧΙΖΕΙ!!!       

Α.Γ.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ    63-54

Δεκάλεπτα: Α 15-20 Β 22-12 Γ 16-08 Δ 10-14

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Ζησιμόπουλος Θ.-Σταθάτος Γ.): Ντάλλας Φ. 8, Μίχος Ι., Κουτσογιάννης Χ. 5(1), Χολέβας Ι., Αλεξόπουλος Κ., Βελέντζας Κ., Σταμάτης Π. 15(2), Γαλάνης Ν., Κουφογιάννης Β. 2, Κωτσόπουλος Ι. 8, Μαντζαρίνης Α. 14(4), Αναγνωστόπουλος Φ. 2.    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...