Τέλος ο Λιβάια από την ΑΕΚ!

Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Αρνητική τροπή παίρνει η η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του ΜάρκοΛιβάια με την ΑΕΚ, με τον Κροάτη να απορρίπτει την πρόταση της Ένωσης.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα ΜάρκοΛιβάια και ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτηςεπιθετικός το βράδυ της Δευτέρας απέρριψε την πρόταση της Ένωσης

Ο ΠαναγιώτηςΚονέ συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ΒιτσέντζοΚαβαλιέρε, αλλά και τον ΜάρκοΛιβάια, στους οποίους και κατέθεσε πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με ετήσιες εγγυημένες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους

Ο Κροάτηςεπιθετικός και ο μάνατζέρ του απάντησαν αρνητικά στην πρόταση με τον ΠαναγιώτηΚονέ και την ΑΕΚ, σύμφωνα με την ενημέρωση των ανθρώπων της, να τον ευχαριστεί για την απάντηση και να του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Πλέον, η λογική λέει πως ο Λιβάια δεν θα αγωνιστεί ξανά με την ΑΕΚ, με τον ΜανόλοΧιμένεθ να εμπιστεύεται παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ της Ένωσης και τα επόμενα χρόνια. 

Θυμίζουμε ότι στις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης ο ΜανόλοΧιμένεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη στα κανάλια Novasports.

.novasports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...