Τέξας: Ένοπλος εισέβαλε σε δημοτικό σχολείο – Τουλάχιστον δύο νεκρά παιδιά

Τουλάχιστον 14 τραυματίες, μεταξύ των οποίων και μία 66χρονη, πιθανότατα εργαζομενη στο σχολείο – Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τον δράστη, που είτε συνελήφθη είτε έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά – Δείτε βίντεο από το σημείο

Περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στο Robb Elementary School του Τέξας όταν ένας ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ υπάρχουν αναφορές για δύο νεκρούς μαθητές ενώ τουλάχιστον 13 άλλοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας τους. Ανάμεσά στους τραυματίες υπάρχει και μία 65χρονη γυναίκα.

Ο δράστης στη συνέχεια κλείστηκε μέσα στο σχολείο και συνελήφθη έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με αναφορές στο ABC News ο ένοπλος άνδρας είναι νεκρός. Η περιοχή όπου βρίσκεται το δημοτικό σχολείο έιναι αποκλεισμένη ενώ είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Πάντως από την πλευρά της η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει εάν από το συμβάν υπάρχουν τραυματίες ή νεκροί. Ωστόσο το Uvalde Memorial Hospital έκανε λόγο για πολλά παιδιά που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα, ενώ αρκετοί γονείς ήταν στην καφετέρια, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση των παιδιών τους.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...